Vielsesringe

Bærbarts vielsesringe er enkle, men med små fine og eftertænksomme detaljer. Hvis I er ude efter noget helt syvende – så finder vi også ud af det. At købe vielsesringe er en proces, som jeg guider jer igennem – der skal tænkes i hvilket metal, sten, størrelse, gravering osv. Jeg hjælper jer, så I kun skal glæde jer til, at jeres vielsesringe fra bærbart sidder trygt og smukt på jeres hænder.
Læs mere om vielsesringe

Sådan får I jeres vielsesringe i bærbart

Vi tager oftest udgangspunkt i et design fra bærbart, som I har set og er glade for. Men det kan også være en mere løs idé, som vi sammen taler os frem til en konkret løsning på.

Kontakt mig og aftal et tidspunkt I vil komme ind i butikken – så er vi sikre på, at der er tid. Men I er også altid velkomne til bare at kigge forbi, når I vil. Det er i hvert fald bedst, hvis I kommer ind i butikken til en snak om, hvad I ønsker jer. Så sporer vi os sammen ind på det endelige design. Dén snak kommer omkring: Formgivning, metaltype, karat, overflade, ringstørrelse, eventuelt budget og indgravering. Hvis jeg ikke kan give jer en pris med det samme, kontakter jeg jer med et uforpligtende tilbud på vielsesringe pr. mail eller telefon.

Hvis I vælger at gå videre med designet, betaler I typisk en del af den endelige pris – og så går jeg i gang. Jeg skal helst have jeres ordre 1-2 måneder i forvejen. Også fordi I skal herind og prøve dem, inden de er helt færdige. Så det er en god idé at være i god tid – selvom jeg nogle gange kan ”trylle”.

Hvilket metal skal I vælge?

Det slidstærke guld
Al ædelmetal er godt egnet til vielsesringe. Men jeg anbefaler som regel guld, fordi det er meget slidstærkt på grund af den høje massefylde. Alt metal er som udgangspunkt slidstærkt, men guld er – sammen med platin – næsten uopslideligt. Rent guld er dog meget blødt. Derfor legerer man metallet med sølv og kobber, så ringene bliver hårdere og kan holde formen.

Hvor høj karat?
Jeg anbefaler 18 karat til vielsesringe. Så er ringene stadig primært udført i guld (750 promille) og kan samtidig holde formen. I Danmark er de fleste guldsmykker og vielsesringe dog udført i 14 karat guld, altså 585 promille. Det betyder, at lidt over halvdelen af ringene er i rent guld. Det er også en fin legering, der har en god styrke og kan bruges livet ud.

Rent guld, altså 24 karat, er flot, dybt gyldent i farven. 18 og 14 karat kan ikke få samme nuance, men det kan blive både lysere gult og mere rødligt. Farven er afhængig af fordelingen af sølv og kobber. I bærbart kan jeg levere flere nuancer i både 18 og 14 karat guld. Selvom 8 karat guld er hårdt, er det ikke særligt slidstærkt, fordi kun 1/3 af metallet er guld.

Vielsesringe i andre metaller
Hvidguld fx er guld legeret med palladium. Palladium er hvidt og kan “skjule” guldets oprindelige farve. Guldet bliver en smule gråt/brunligt, og derfor er hvidguldsringe ofte belagt med rhodium, som minder meget om sølv i farven. Rhodium slides af med tiden, men der kan påføres et nyt lag. Sølv er et klassisk ædelmetal, som vi især i Norden har en lang tradition for at udføre smykker af. I kan selvfølgelig sagtens få jeres vielsesringe i sølv – det er bare ikke så slidstærkt som guld.

 

 Der en ny webside på vej. 

Der vil være smykker og priser på denne hjemmeside, der ikke længere er retvisende. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig.

30229426 

galleri@baerbart.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!