Perlesmykker

Perlesmykker er klassiske og klæder de fleste. I bærbart finder du mange perlesmykker, hvor der er tænkt over at få fastgjort perlen på en ny og smuk måde – ligesom der er eksperimenteret med at få perlernes vægt til at arbejde sammen for at få den ultimative balance. Det er en stor del af grundlaget for smykkeserien Havets perler. Der er både ferskvandsperler, South Sea-, Akoya- og Tahitiperler – i mange størrelser, men typisk i dråbeformede eller runde. Spørg mig endelig om perlesmykker – det er et af mine favoritemner! Og husk at dine perlesmykker skal bruges – ellers bliver de matte og triste at se på!

Læs også Værd at vide om perler på Guldsmedebranchens hjemmeside.

Måske har du nogle gamle perlesmykker liggende derhjemme, som du ikke bruger, fordi designet ikke lige er din smag. Tag perlesmykkerne med ind i bærbart – måske kan du bruge perlen i et nyt og mere tidssvarende perlesmykke, som du vil nyde at bære. Det kan også være, at du har en gammel perlehalskæde liggende, der trænger til en ny snor eller lås – det kan vi også sagtens finde ud af. Uanset hvad, er det ærgerligt at have fine perlesmykker liggende, som ikke bliver brugt.

 

 

Takeaway Smykker !

Kære Kunde  

Hvis du helst vil blive hjemme, men stadig har brug for en smykkegave eller noget til dig selv, så bringer jeg smykkepakker ud, og sender også gerne med post til jer der bor længere væk. 

Hvis du har brug for at blive guidet er jeg begyndt med facetime samtaler, så sporer vi os sammen ind på hvad du leder efter og jeg viser frem. Næsten som var du selv i butikken. 

Det virker faktisk ret godt. 

kontakt mig på 30229426 eller Trine Rosendahl på messinger. 

Hvis vi skal kunne se hinanden skal du trykke på kamera knappen :-)

Pøj - pøj 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!