Koralsmykker

Koralsmykker står ikke øverst på manges ønskelister. Men det er synd. For koral – der kan være lige fra næsten hvidt over baby-lyserødt og pink til den karakteristiske koralfarve til dybrød – er så smukt og delikat. Det er med god grund blevet et værdifuldt materiale – det fiskes i kvoter og forhandles derfor kun i mindre portioner. Så meget desto mere bliver et koralsmykke spændende!

Jeg bruger det især i mine smykkeserier Havets perler og Ringe i vandet. For jeg synes, at koral kan tilføre et smykke noget helt særligt. Og hvis man også har mod på et mere moderne smykkedesign som ledsager til sit koralssmykke, har jeg flere gode bud. Måske skal koral erstatte din næste traditionelle smykkesten?

Bestilling af koralsmykker

Smykkerne på hjemmesiden er ikke altid på lager. Men du kan selvfølgelig bestille dem i den ønskede længde og med både større og mindre koralkugler og diamanter.

Kom forbi – eller kontakt mig, så du ikke går forgæves. Jeg rådgiver også meget gerne – både hvis du er i tvivl om, de er noget for dig, og hvis det er til en gave. Det kan være rigtigt svært at vælge ud fra blot et billede. Så tag dig tiden til at komme ind i bærbart og se smykkerne “live”. Måske har du også selv en idé til et design af koralsmykker, der blot tager udgangspunkt i mit.

Bytteregler

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, kan du returnere smykket indenfor 14 dage. Du kan bytte til noget andet i op til 30 dage.

Læs også: Værd at vide om koral (link til Guldsmed.dk)

 

 

bærbart er corona lukket

Hvis du gerne vil have tilsendt en smykkegave, så skriv til Trine på mail:

galleri@baerbart.dk 

 Du er også meget velkommen til at ringe på telefonnummer:

30229426 

Hvis du gerne vil have din gave udbragt, det kan i nogen omfang godt lade sig gøre i Storkøbenhavnsområdet.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!