Forlovelsesringe

Skal du ned på knæ og fri til din kæreste, skal det gøres ordentligt! Bærbarts bud på forlovelsesringe bryder lidt med den traditionelle forestilling om, hvordan en forlovelsesring skal se ud. Men ikke desto mindre er der både ædle metaller, klassiske perler og kostbare sten involveret. Se dig omkring blandt forlovelsesringene – mon ikke der er en ring, der er din kæreste værdig? Ellers lad dig blot inspirere – og hvis du har særlige ønsker til sten eller udformning, hører jeg gerne om det.

Selvom det er spændende begivenhed, du står overfor, er det måske en smule nervepirrende at skulle finde en forlovelsesring, som rammer plet. Du kan lave lidt forarbejde ved at kigge på din kærestes “smykkestil” eller spørg en af vennerne – det kan tit være en god hjælp i forhold til at finde den rigtige forlovelsesring. Omvendt hvis du lige ved, hvad det skal være, så tager vi udgangspunkt i det og finder det helt rigtige design til en forlovelsesring sammen.

Størrelse på forlovelsesringen afhænger af flere ting. Men det vil være rigtigt godt, hvis du bare har en nogenlunde idé om hvilken størrelse, din kæreste bruger. Hvis størrelsen viser sig at være forkert, efter din kæreste selvfølgelig har givet dig sit ja, tilretter jeg gerne forlovelsesringen gratis.

 

 

 

Takeaway Smykker !

Kære Kunde  

Hvis du helst vil blive hjemme, men stadig har brug for en smykkegave eller noget til dig selv, så bringer jeg smykkepakker ud, og sender også gerne med post til jer der bor længere væk. 

Hvis du har brug for at blive guidet er jeg begyndt med facetime samtaler, så sporer vi os sammen ind på hvad du leder efter og jeg viser frem. Næsten som var du selv i butikken. 

Det virker faktisk ret godt. 

kontakt mig på 30229426 eller Trine Rosendahl på messinger. 

Hvis vi skal kunne se hinanden skal du trykke på kamera knappen :-)

Pøj - pøj 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!