Forlovelsesringe

Skal du ned på knæ og fri til din kæreste, skal det gøres ordentligt! Bærbarts bud på forlovelsesringe bryder lidt med den traditionelle forestilling om, hvordan en forlovelsesring skal se ud. Men ikke desto mindre er der både ædle metaller, klassiske perler og kostbare sten involveret. Se dig omkring blandt forlovelsesringene – mon ikke der er en ring, der er din kæreste værdig? Ellers lad dig blot inspirere – og hvis du har særlige ønsker til sten eller udformning, hører jeg gerne om det.

Selvom det er spændende begivenhed, du står overfor, er det måske en smule nervepirrende at skulle finde en forlovelsesring, som rammer plet. Du kan lave lidt forarbejde ved at kigge på din kærestes “smykkestil” eller spørg en af vennerne – det kan tit være en god hjælp i forhold til at finde den rigtige forlovelsesring. Omvendt hvis du lige ved, hvad det skal være, så tager vi udgangspunkt i det og finder det helt rigtige design til en forlovelsesring sammen.

Størrelse på forlovelsesringen afhænger af flere ting. Men det vil være rigtigt godt, hvis du bare har en nogenlunde idé om hvilken størrelse, din kæreste bruger. Hvis størrelsen viser sig at være forkert, efter din kæreste selvfølgelig har givet dig sit ja, tilretter jeg gerne forlovelsesringen gratis.